+

21045 LEGO Architecture Piaţa Trafalgar

21045 LEGO Architecture Piaţa Trafalgar
  • 21045 LEGO Architecture Piaţa Trafalgar
  • 21045 LEGO Architecture Piaţa Trafalgar

Descriere produs

Surprinde esenta unui punct de reper istoric din Londra cu setul 21045 Trafalgar Square LEGO Architecture. Primindu-si numele in cinstea Lordului Horatio Nelson dupa victoria sa in 1805 asupra flotei lui Napoleon, piata a devenit in timp o atractie turistica populara si o locatie preferata pentru adunarile politice si comunitare. Aceasta interpretare detaliata LEGO infatiseaza Galeria Nationala cu dom si fatada sa cu coloane, coloana lui Nelson, flancata de 4 lei, celebrele fantani ale pietei si cele 4 socluri ale sale. Sectiunile din spatele constructiei Galeriei Nationale pot fi indepartate pentru a accesa un interior detaliat, incluzand o statuie si picturi din caramizi.

Bordurile marginite de copaci, stalpi de iluminat ornamentati, 2 autobuze din Londra, 2 taxiuri negre si o placa de baza din placi infatisand piata si strazile din jur intregesc modelul. Finisat cu o placa de identificare decorativa, acest set de constructie de colectie ofera o experienta de constructie plina de satisfactii tuturor celor interesati in arhitectura, calatorii, istorie, si poate fi o piesa centrala emblematica pentru casa sau birou.

Alte date

Termen de livrare:2 - 5 zile
FabricantLEGO

Relație

  • Ungaria, 2051 Biatorbágy, Karikó János utca 36.
  • +36204499357
  • store@brickchampions.ro

Buletin informativ

Viltor - webáruház bérlés és készítés

Site-urile Web utilizează cookie-uri pentru a accesa funcțiile de bază și o experiență mai bună a utilizatorilor. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate. Puteți modifica oricând setările pentru cookie în setările browserului.