+

76897 - LEGO Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1

76897 - LEGO Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1
  • 76897 - LEGO Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1
  • 76897 - LEGO Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1

Descriere produs

Detine o bucata a istoriei curselor cu inconfundabilul LEGO 1985 Audi Sport quattro S1!

1985 Audi Sport quattro S1 (76897) a fost unul dintre regii circuitului de raliuri Grupa B. Fanii curselor pot acum sa isi construiasca propria jucarie dupa acest iubit model, din caramizi LEGO. Sarbatoreste a 35-a aniversare a lui quattro detinand un automodel care este o replica a acestui monument al raliurilor.

Detine o bucata a istoriei curselor cu inconfundabilul LEGO 1985 Audi Sport quattro S1!

1985 Audi Sport quattro S1 (76897) a fost unul dintre regii circuitului de raliuri Grupa B. Fanii curselor pot acum sa isi construiasca propria jucarie dupa acest iubit model, din caramizi LEGO. Sarbatoreste a 35-a aniversare a lui quattro detinand un automodel care este o replica a acestui monument al raliurilor.O masina clasica de raliu renascuta!

Acest model al faimosului 1985 Audi Sport quattro S1 reflecta excelent originalul cu vestitele sale culori galben si alb, motorul in fata, barele de protectie marite si spoilerul spate extins. Acest set de automodel vine de asemenea cu o minifigurina intr-un costum de curse Audi Sport quattro. Urca la volanul acestei masini Audi de jucarie si lasa o impresie de neuitat – ca si originalul!Recreaza intregul dramatism al pistei de curse!

Seturile de construit LEGO Speed Champions ofera fanilor auto de toate varstele sansa de a crea jucarii ale modelelor lor favorite si de a recrea emotiile circuitului de curse. Nou din ianuarie 2020, aceste replici sunt acum mai realiste si cu 25% mai mari ca inainte.Gata de cursa!

Copiii vor adora sa piloteze aceasta faimoasa maSina Audi.Detalii autentice!

Cu detalii ale originalului Audi Sport quattro S1 din 1985.Cu minifigurina pilot!

Copiii pot folosi pilotul pentru a juca curse palpitante.Pentru prima data, poti construi acum o versiune mini a celebrului Audi Sport quattro S1 din 1985, masina de curse indragita de o armata de fani pentru aspectul sau distinctiv si puterea data de turbina. Sari pe scaunul pilotului acestui model clasic si pregateste-te sa demarezi pentru o cursa pe sosea sau pe drumuri forestiere. Ai abilitatile necesare pentru a castiga?


Caracteristici:

• Set automodel cu detalii extraordinare, colectionabil, care include o replica 1985 Audi Sport quattro S1 LEGO si 1 minifigurina pilot. Cadoul LEGO perfect pentru multii fani devotati ai acestui automobil clasic.

• O masina de jucarie 1985 Audi Sport quattro S1 bazata pe modelul original si 1 minifigurina colectionabila in costum autentic de cursa Audi. Acest set de joaca va captiva copiii, care isi vor utiliza imaginatia pentru a organiza curse.

• Fanii 1985 Audi Sport quattro S1 vor fi incantati sa construiasca o versiune mini din caramizi LEGO. Au optiunea sa il expuna cu mandrie sau sa ii testeze puterile in curse cu alte modele.

• Acest set de construit cu 250 piese pentru baieti cu varsta intre 4 si 7ani, este un cadou minunat atat pentru fanii pasionati ai acestui automobil celebru cat si pentru cei carora le place sa se joace cu jucarii de curse.

• Masinile LEGO Speed Champions sunt acum cu 25% mai mari si mai realiste. Masina de raliu 1985 Audi Sport quattro S1 masoara peste 6 cm in inaltime, 16 cm in lungime si 7 cm in latime, asa ca este suficient de compacta pentru a o lua la drum.

• Nu e nevoie de baterii pentru acest set de joaca! Este gata de joaca dupa ce a fost construit. Aceasta masina de jucarie este propulsata exclusiv de imaginatia copiilor.

• Nu-ti face griji ce sa faci cu toate piesele din acest set de construit pentru copii. Sunt incluse instructiuni usor de urmat astfel incat distractia sa poata incepe cat mai curand posibil.

• Seturile de construit LEGO Speed Champions ofera entuziastilor auto ocazia de a-si construi versiuni mini ale modelelor lor favorite si de a recrea intregul dramatism al circuitului de curse.

• Caramizile LEGO indeplinesc cele mai inalte standarde din industrie de peste 60 de ani, asigurand ca sunt intotdeauna consecvente, compatibile si se desfac cu usurinta de fiecare data.

• Aceste caramizi si piese LEGO au fost testate fara mila si indeplinesc cele mai inalte standarde globale de siguranta si calitate.

• Numar piese: 250.

Alte date

garanțieMindenkori törvényi előír
Termen de livrare:2 - 5 nap
Sitehttp://www.lego.com

Relație

  • Ungaria, 2051 Biatorbágy, Karikó János utca 36.
  • +36204499357
  • store@brickchampions.ro

Buletin informativ

Viltor - webáruház bérlés és készítés

Site-urile Web utilizează cookie-uri pentru a accesa funcțiile de bază și o experiență mai bună a utilizatorilor. Prin utilizarea acestui site, sunteți de acord cu termenii și condițiile și cu politica de confidențialitate. Puteți modifica oricând setările pentru cookie în setările browserului.